Particulieren

Of u nu van strak en minimalistisch houdt, of meer van het bont en uitbundig bent, John Heesakkers vertaalt uw wensen door naar een gelikt en gelakt interieur of exterieur. Van Oss tot Uden. En van Den Bosch tot Veghel. Zegt u het maar: hoe en waar wilt u het hebben? 

Interieur

 

Uw interieur zegt veel over wie u bent. Maar zorgt ook voor de juiste sfeer en het goede 'thuisgevoel'. Daar waar Heesakkers graag voor u voor zorgt. De sfeer en stijl waar u zich prettig bij voelt. Veel leefplezier!

Exterieur

 

Weer, wind, regen en koud. We wonen in een schitterend land, echter wel een land dat 4 seizoenen kent. En niet ieder seizoen is even vriendelijk voor uw schilderwerk. Heesakkers Schilderwerken maakt van uw huisje een kasteeltje en onderhoudt dit graag goed voor u!

Vakwerk tot in de puntjes!

 

Het vak is mij met de kwast ingegoten. Als kind was ik al te vinden in de verfzaak van mijn ouders. Om later zelf mijn bedrijf in de steigers te zetten. Inmiddels heb ik ruim 30 jaar ervaring. En dat merkt u! Ervaar het zelf...vraag een vrijblijvende offerte aan!

© 2016 by Heesakkers Schilderwerken