Zakelijk

Een eerste indruk is belangrijk. Dat weet u als geen ander. Dat geldt dus ook voor uw pand. Een pand dat er goed gelakt uitziet spreekt boekdelen. "Hier hebben ze hun zaakjes op orde".

Kwaliteit

Vakwerk vraagt om ervaring. Sinds 1958 is Heesakkers een begrip in schilderwerk. Iets dat u zeker zult ervaren. In de aanpak, het eindresultaat alsook in de tijd en het contact. Professioneel en toch heel persoonlijk. Zoals u het hebben wilt!

Snelheid

Tijd is geld. Dat beseffen wij als geen ander. Daarom zorgen wij ervoor dat u zo min mogelijk last ondervindt van onze inspanningen. Dat betekend doorwerken en ons werk afstemmen op uw dagelijkse bezigheden.

Garantie

Eén ding is zeker: wij leveren vakwerk in en buiten Bernheze en gaan altijd voor het beste. Mochten er zaken toch niet helemaal lopen zoals u had verwacht, dan lossen we dat op!

 

100% tevredenheid, daar gaan we voor!

Vakwerk tot in de puntjes!

 

Het vak is mij met de kwast ingegoten. Als kind was ik al te vinden in de verfzaak van mijn ouders. Om later zelf mijn bedrijf in de steigers te zetten. Inmiddels heb ik ruim 30 jaar ervaring. En dat merkt u! Ervaar het zelf...vraag een vrijblijvende offerte aan!

© 2016 by Heesakkers Schilderwerken